Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!


Partnerprogramma Thinq

Profiteer als zakelijk dienstverlener eenvoudig en kosteloos van het affiliate partnerprogramma van Thinq. Iedere nieuwe klant die je bij ons aanbrengt, levert je een aantrekkelijke vergoeding op. Daarnaast vergroot je direct jouw netwerk door als kennispartner voor Thinq klanten en -prospects te fungeren.

Thinq is een complete online boekhoudservice. In tegenstelling tot de vele online boekhoudpakketten in de markt, hoeft een ondernemer bij Thinq geen kennis te hebben van boekhouden. Men gaat namelijk niet zelf aan de slag met boekhouden. De complete boekhouding, van inboeken, belastingaangiften tot jaarrekening, wordt voordelig en op een innovatieve manier uitbesteed.

  • Men uploadt eenvoudig een foto of scan van de inkoopfacturen en btw-bonnen in Mijn Thinq of via de Thinq app.
  • Binnen 48 uur wordt de boekhouding verwerkt en heeft de ondernemer direct online inzicht in zijn of haar bedrijfsresultaten.
  • Ervaren financiële adviseurs zorgen voor controle en kwaliteit, verzorgen fiscaal vriendelijke belastingaangiften, salarisadministratie en zijn een persoonlijke sparringpartner bij ondernemersvragen. 

Hoe werkt het partnerprogramma?

Als zakelijk dienstverlener kun je eenvoudig en kosteloos profiteren van het partnerprogramma van Thinq. Iedere nieuwe klant die je bij ons aanbrengt, levert een aantrekkelijke vergoeding op. Er wordt voor iedere partner een landingspagina gemaakt op Thinq.nl.

Iedere bezoeker die zich via deze landingspagina of met afgesproken referentiecode een betaald abonnement afsluit op Thinq.nl, registeren wij en daar krijg je een vergoeding voor. Daarnaast wordt je als partner met naam en logo vermeld op de website van Thinq en bestaat de mogelijkheid om als kennispartner periodiek een blog te publiceren op Thinq.nl. 

blanco
blanco

Voordelen partnerprogramma

  • Interessante vergoedingen.
  • Maandelijkse uitbetaling van verdiensten.
  • Beloning op basis van resultaat.
  • Je profiteert van het netwerk van Thinq.
  • Mogelijkheid tot profilering op Thinq.nl via naamsvermelding en blogpublicaties.
  • In overleg zijn maatwerkafspraken over de invulling mogelijk.

Ook interesse in een partnerschap met Thinq? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.