Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Junior financieel administratief medewerker (bijbaan)

Solliciteer direct

Wat vragen we van jou?

  • Studeert hbo Accountancy 
  • Zelfstandig 
  • Communicatief
  • Flexibel

Wat krijg je van ons?

  • Flexibele werktijden en werktijden
  • Loopbaankansen na studie
  • Kennis uit je studie toepassen in je werk

Jouw werk in het kort

Als junior financieel administratief medewerker verricht je werkzaamheden voor de klanten van Thinq. Je hebt contact met klanten via mail, telefoon of chat. Je verzorgt samen met je collega’s de administratie en beantwoordt vragen van klanten.

Zo kan je werkmiddag eruitzien

Als je om 14.00 uur op kantoor komt, na een ochtend school, zie je een mailtje van een collega. Ze vraagt je om de administratie van een klant bij te werken. Er moeten nog facturen worden ingeboekt. Deze facturen heb je de week ervoor opgevraagd bij de betreffende klant. Als je dit hebt afgerond, bekijk je welke facturen zijn binnengekomen in de gezamenlijke e-mailbox en boek je de facturen op de juiste manier in.

Nadat je de inkoopfacturen hebt ingeboekt, verwerk je ook de aangeleverde bankmutaties in de administratie. Omdat er een aantal facturen ontbreekt, bel je nog even met de klant. Deze stuurt hij meteen even door via de Thinq-app op zijn smartphone.

Tussendoor ontvang je van je collega nog een vraag om een aantal boekingen uit te zoeken voor een andere klant. Je zet het op je lijstje voor als je deze administratie hebt afgerond.

Om 17.00 uur druppelen er wat meer collega’s binnen die in de avond werken. Jij gaat dan zelf weer naar huis, want in de avond staat er nog een hockeytraining op het programma. Zaterdag ben je er weer van 9.00 uur tot 17.00 uur en pak je de werkzaamheden weer op.

Jouw profiel

Je studeert Accountancy aan het hbo en wil graag kennis en ervaring opdoen in de praktijk. Je werkt graag samen met anderen en bent gericht op het succes van de klant.

Over Thinq

De klantenportefeuille van Thinq is divers maar al onze klanten hebben bewust gekozen voor een online boekhouder. Doorgaans zijn het frisse ondernemers met ambitie die klaar zijn voor de digitale wereld. Onze dienstverlening loopt van het inboeken en verwerken van de aangeleverde administratie tot het indienen van de fiscale aangiftes.

Het Thinq-team bestaat uit jonge medewerkers waarvan een deel nog studeert voor de bachelor accountancy en het andere deel al is afgestudeerd. Onze slogan is: “Slimme ondernemers boekhouden niet”. Wij maken het ondernemers zo makkelijk mogelijk. Omdat alles online verloopt en face-to-face contact dus niet nodig is, bedienen we klanten uit heel Nederland.

Iets voor jou?

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Melanie Remie, recruiter, via telefoonnummer 06-1296 4429.

Solliciteer direct

Hoe werkt Thinq

Thinq zoekt superhelden

Visual 520X272 Vacature

Bekijk meer vacatures