Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Servicegerichte superheld

Solliciteer direct

Thinq
Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met hun boekhouding. Zij houden zich liever bezig met de kerntaken van ondernemen en besteden hun administratie online uit. Met de online boekhoudservice van Thinq kunnen ondernemers hun complete administratie voordelig en op een innovatieve manier uitbesteden. Thinq is een 100% online formule. Via Mijn Thinq of de Thinq-app levert de ondernemer eenvoudig en veilig zijn btw-bonnen en inkoopfacturen aan. De banktransacties van de ondernemer worden automatisch in de Thinq-administratie ingelezen. Met Thinq heeft de ondernemer binnen no-time inzicht in zijn actuele cijfers zonder zelf te boekhouden. Daarnaast verzorgt Thinq periodiek de btw-aangifte en de jaarlijkse belastingaangiften.

Thinq-Team
Het Thinq-team bestaat uit enthousiaste Helden die de administraties bijhouden en Superhelden (assistent-accountants) die zorgen voor de juiste controle op en kwaliteit van de boekhouding. Waar nodig adviseren zij de klanten van Thinq. Hierbij worden zij maximaal ondersteund door automatisering. Het contact tussen ondernemers en de Superhelden van Thinq verloopt eenvoudig telefonisch, via e-mail of live chat. Ook in de avonduren en op zaterdag is Thinq bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Het Thinq-team is gehuisvest in Veldhoven.

Superheld
De Superheld dient kennis en ervaring te hebben met het voeren van administraties en het verzorgen van belastingaangiften (assistent-accountant) en het adviseren van klanten, met name op het vlak van fiscale vraagstukken. De Superheld dient een duidelijke focus op de klant te hebben en graag te willen samenwerken met collega’s. Samen met de online marketeers, de partners van Thinq en dankzij de vlekkeloze uitvoering van de dienstverlening door de Superhelden zorgen de medewerkers van Thinq voor een verdere groei van Thinq. Thinq heeft grote groeiambities.

Wat bieden wij
Vrijheid, verantwoordelijkheid, collegialiteit. Thinq heeft je veel te bieden. We vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons werkt en dat jij je bij ons thuis voelt. Maar ook dat je de ruimte neemt én krijgt om je verder te ontwikkelen. We bieden je een uitdagende werkomgeving met mooie kansen. Het is aan jou om deze kansen te benutten. Thinq biedt collega’s een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kent Thinq een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

Informatie over de functie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Joram  Bartman, recruiter, via telefoonnummer 06-82373033. Ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar joram.bartman@abab.nl.

Solliciteer direct

Hoe werkt Thinq

Thinq zoekt superhelden

Visual 520X272 Vacature

Bekijk meer vacatures