Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Vacature stage administratief medewerker

Solliciteer direct

Wat vragen we van jou?

  • Studeert hbo Accountancy of mbo Bedrijfsadministrateur
  • Nieuwsgierig
  • Communicatief
  • Flexibel inzetbaar

Wat krijg je van ons?

  • Flexibele werktijden
  • Fijne werksfeer
  • Goede begeleiding
  • Veel verschillende soorten klanten

Jouw werk in het kort

Stagelopen bij Thinq is heel afwisselend. Je hebt veel contact met de klanten. Dat contact verloopt via mail, telefoon of chat. Je verzorgt samen met je collega’s de boekhouding, stelt fiscale aangiftes op voor klanten en beantwoordt hun vragen. We zijn op zoek naar stagiairs die per september 2019 willen starten.

Zo kan je dag eruitzien

Wanneer je op kantoor komt en je mail opent, zie je dat een collega gisteravond een eerder vergeten factuur van een klant heeft gekregen. Je hebt al eerder facturen voor deze klant ingeboekt. Je collega weet dat en speelt deze vraag daarom aan jou door. Je laat de klant per mail weten dat je de factuur hebt verwerkt in de administratie.

Daarna bekijk je de rest van je mail. De meeste vragen kun je direct beantwoorden, andere plan je in voor vanmiddag zodat je nog even kunt overleggen met je stagebegeleider. Als je alle dringende vragen hebt beantwoord, ga je aan de slag met de btw-aangiftes.

Tussendoor gaat regelmatig de telefoon en stellen klanten vragen via de chat. Je moet dus snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
Na een gezellige lunch met je collega’s heb je een overleg met je stagebegeleider. Jullie bespreken hoe het gaat en welke competenties je nog zou willen ontwikkelen. Jullie bespreken ook meteen de mailtjes die je vanochtend had geparkeerd. Daarna weet je genoeg om de mails goed te beantwoorden.

Jouw profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die het hbo Accountancy of mbo Bedrijfsadministrateur volgt en per september 2019 wil starten met zijn of haar stage. Je hebt basiskennis van het voeren van administraties en het verzorgen van belastingaangiften. Je werkt graag samen en bent gericht op het succes van de klant.

Over Thinq

De klantenportefeuille van Thinq is divers maar al onze klanten hebben bewust gekozen voor een online boekhouder. Doorgaans zijn het frisse ondernemers met ambitie die klaar zijn voor de digitale wereld. Onze dienstverlening loopt van het inboeken en verwerken van de aangeleverde administratie tot het indienen van de fiscale aangiftes.

Het Thinq-team bestaat uit jonge medewerkers waarvan een deel nog studeert voor de bachelor accountancy en het andere deel al is afgestudeerd. Onze slogan is: “Slimme ondernemers boekhouden niet”. Wij maken het ondernemers zo makkelijk mogelijk. Omdat alles online verloopt en face-to-face contact dus niet nodig is, bedienen we klanten uit heel Nederland.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Melanie Remie, recruiter, via telefoonnummer 06-1296 4429.

Solliciteer direct

Hoe werkt Thinq

Thinq zoekt superhelden

Visual 520X272 Vacature

Bekijk meer vacatures