Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Gratis Tankpas t.w.v. € 90 

Wist je dat een kwijtgeraakte tankbon je al snel € 15,- aan btw scheelt? Met een tankpas van Tankpas.nl zijn rondslingerende bonnetjes verleden tijd, heb je je brandstofkosten op één verzamelfactuur én verdien je een deel van je abonnement bij Thinq al terug.

Sluit je deze maand nog een betaald abonnement af bij Thinq dan krijg je een tankpas t.w.v. € 90,- cadeau.

Na activatie van jouw proefabonnement ontvang je per mail een unieke code waarmee je de pas aan kunt vragen. Deze pas is een jaar geldig. 

 • Snel en eenvoudige afrekenen met een pas met zelfgekozen pincode
 • Tanken bij alle tankstations in Nederland.
 • Één verzamelfactuur per 4 weken ipv losse tankbonnetjes uploaden.
 • Tanken bij meer dan 41.000 tankstations in Europa (tegen meerprijs*)
 • Snel carwash afrekenen bij een waslocatie in de buurt
 • Makkelijk parkeren bij Q-Park en met Yellowbrick
 • Gratis motorolie en ruiten- / koelvloeistof bijvullen bij Kwik-Fit
 • 24/7 pechhulp in Nederland (tegen meerprijs*)
 • Tankpas.nl is ook te gebruiken voor elektrische en hybride auto's

*Dit is als aanvullende optie aan te geven bij de aanmelding op tankpas.nl.

Nu tijdelijk cadeau bij Thinq

Als klant van Thinq kun je gebruikmaken van deze tijdelijke aanbieding. Je maakt een jaar lang gratis gebruik van een tankpas van Tankpas.nl. Normaal betaal je hiervoor € 7,50 per maand, maar via Thinq krijg je deze één jaar lang gratis! 

Ben je proefabonnee? Dan kun je de tankpas aanvragen zodra je jouw proefaccount hebt geactiveerd naar een betaald abonnement. Activeer jouw Thinq-abonnement.

 • Na activatie van jouw Thinq abonnement ontvang je een unieke code per mail.
 • Via Tankpas.nl, kun je de gratis tankpas aanvragen.
 • Zodra je aanmelding is afgehandeld, verstuurt Tankpas.nl de gratis tankpas.
 • Je kunt dan direct gebruikmaken van je gratis tankpas en van alle voordelen genieten!
 • Per vier weken kun je via Tankpas.nl een verzamelfactuur downloaden. In plaats van losse tankbonnetjes hoef je maar eens per maand een verzamelfactur te uploaden in je Thinq-administratie.

Lees meer over Tankpas.nl en haar voorwaarden.

Hoe werkt Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhoudsoftware. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

 • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
 • Binnen 48 uur is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
 • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

 

Boekhouden in Excel

Het abonnement

Je kunt kiezen om je totale administratie uit te besteden of alleen gebruik maken van de facturatiemodule van Thinq. Je betaalt één vast abonnementstarief per maand.

 1. Het abonnement Thinq Factuur: €9,95 p.m.
 2. Het abonnement Thinq Boekhouden vanaf 39-, p.m.

1. Thinq Facturatie

Met de facturatiemodule van Thinq kun je onbeperkt digitale facturen versturen in je eigen huisstijl. Bankbetalingen worden automatisch geregistreerd en klanten betalen eenvoudig via iDeal. Het abonnement Thinq Factuur is de eerste maand gratis.

2. Thinq Boekhouden

Wil jij naast factureren ook jouw volledige boekhouding uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement een betere optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit 3 verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.  Alle boekhoudpakketten zijn de eerste maand gratis.


Andries Kaak ZW"Zelf boekhouden kostte mij alleen maar meer tijd en geld. Door Thinq kan ik me weer volledig richten op waar ik goed in ben."

Andries Kaak, Kaak Makelaardij

Waarom Thinq

Icoon Tijdsbesparing

Kostbare tijd besparen 
Je houdt meer tijd over voor de leuke zaken van ondernemen, je klanten bijvoorbeeld. Weegt jouw kostbare tijd (en frustaties) op tegen de kosten van een online boekhouder?


Icoon BelastingaangifteOptimaal gebruik maken van fiscale voordelen
Onze boekhouders zorgen er voor dat jij nooit te veel belasting betaald. Zij wijzen je op slimme voordeelregelingen waardoor je geen geld laat liggen bij de Belastingdienst.

 

      

Online Boekhouder Thinq

Sparringpartner voor ondernemersvragen
Soms is het fijn om even te sparren. Onze adviseurs geven je proactief advies hoe je zo slim mogelijk kunt ondernemen. De adviseurs zijn ook in de avonduren en op zaterdag bereikbaar.


Icoon Cloud BoekhoudenVerzekerd van een veilige back-up in de cloud

Er wordt dagelijks een back-up gemaakt van jouw online administratie. Zo ben je verzekerd van een beveiligde boekhouding en voldoe je beter aan de eisen van de Belastingdienst. 


Klantenvertellen Drieluik Dark