Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Boekhouding geregeld door experts

.

Hoe werkt Thinq

Wist je dat je ieder uur dat je besteedt aan boekhouden effectiever kunt besteden aan je klanten, waardoor je per saldo meer verdient? Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met boekhoudsoftware. Zij laten dit over aan de adviseurs van Thinq zodat zij zich kunnen focussen op de leuke zaken van ondernemen. Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

  • Upload een scan van je  facturen en bonnetjes via Mijn Thinq
  • Binnen 5 werkdagen is je boekhouding bijgewerkt en inzichtelijk via Mijn Thinq
  • Ervaren boekhouders zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

 

Boekhouden in Excel

Het abonnement

Keuze pakket

Thinq Boekhouden en Belastingaangifte

Wil jij jouw volledige boekhouding en belastingaangifte uitbesteden? Dan is een boekhoudabonnement de beste optie. Naast je boekhouding regelen de adviseurs van Thinq ook je belastingaangiften en krijg je proactief advies hoe je slimmer kunt ondernemen. Je kunt kiezen uit verschillende opties, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning.

 

 


Andries Kaak ZW"Zelf boekhouden kostte mij alleen maar meer tijd en geld. Door Thinq kan ik me weer volledig richten op waar ik goed in ben."

Andries Kaak, Kaak Makelaardij

Waarom Thinq

Icoon Tijdsbesparing

Kostbare tijd besparen 
Je houdt meer tijd over voor de leuke zaken van ondernemen, je klanten bijvoorbeeld. Weegt jouw kostbare tijd (en frustaties) op tegen de kosten van een online boekhouder?


Icoon BelastingaangifteOptimaal gebruik maken van fiscale voordelen
Onze boekhouders zorgen er voor dat jij nooit te veel belasting betaald. Zij wijzen je op slimme voordeelregelingen waardoor je geen geld laat liggen bij de Belastingdienst.

 

      

Online Boekhouder Thinq

Sparringpartner voor ondernemersvragen
Soms is het fijn om even te sparren. Onze adviseurs geven je proactief advies hoe je zo slim mogelijk kunt ondernemen. De adviseurs zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 17.00uur.


Icoon Cloud BoekhoudenVerzekerd van een veilige back-up in de cloud

Er wordt dagelijks een back-up gemaakt van jouw online administratie. Zo ben je verzekerd van een beveiligde boekhouding en voldoe je beter aan de eisen van de Belastingdienst. 


Klantenvertellen Drieluik Dark