Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Voor wie                                                               

Thinq is bedoeld voor ondernemers die zich niet willen focussen op hun financiële administratie, maar op hun onderneming. Voor ondernemers die efficiënt en online willen werken en af en toe terug willen kunnen vallen op een adviseur. Thinq ondersteunt ondernemingen met de rechtsvormen: zzp, eenmanszaak, vof en bv

Zzp

Thinq regelt de complete administratie voor jou als zelfstandige zonder personeel. Of je nu kiest voor het startpakket met de noodzakelijk tools voor je administratie of compleet ontzorgd wilt worden (met of zonder adviesuren). Met Thinq besteed je minimale tijd aan je zzp administratie.

Bekijk pakketten

blanco

Eenmanszaak

Als eigenaar van een eenmanszaak ben je in alle opzichten verantwoordelijk voor jouw onderneming. Je wil succesvol zijn en alles goed hebben geregeld. Dit vraagt om een goede financiële administratie. Thinq helpt je in de boekhouding van je eenmanszaak.

Bekijk pakketten

Vennootschap onder firma

Je werkt met één of meerdere vennoten samen in een vennootschap onder firma (vof). Het succes, maar ook de risico’s die ondernemen met zich meebrengt, deel je met jouw vennoot of vennoten. Dat vraagt om een goede financiële ondersteuning. Thinq maakt een zorgeloze boekhouding van je vof mogelijk.

Bekijk pakketten

blanco
blanco

Besloten vennootschap

Thinq regelt de complete administratie voor jouw bv(s). Of je nu kiest voor het startpakket met de noodzakelijk tools voor je administratie of compleet ontzorgd wilt worden (met of zonder adviesuren). Met Thinq heb je nauwelijks omkijken naar je administratie. 

Bekijk pakketten


Tijd en geld besparen op je boekhouding? Laat het over aan online boekhouder Thinq. Foto maken, uploaden en klaar!

Probeer gratis