Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!

Online boekhouder Thinq regelt jouw complete boekhouding. Scannen, uploaden, klaar!

;

De boekhouding van jouw eenmanszaak goed geregeld

het runnen van een eenmanszaak en boekhouden zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Toch is de boekhouding voor veel ondernemers niet het meest favoriete onderdeel. Met Thinq is jouw boekhouding eenvoudig en voordelig geregeld. In tegenstelling tot reguliere pakketten voor online boekhouden hoef je bij online boekhouder Thinq niet zelf aan de slag! Zo houd je tijd over en kun je je focussen op de groei van jouw eenmanszaak in plaats van kostbare tijd te spenderen aan je administratie.

30 dagen gratis proberen >     12 tips om tijd te besparen op je boekhouding (gratis whitepaper) > 

Administratie geregeld in 3 stappen

Wil jij ook een actuele boekhouding met minimale inspanningen? Online boekhouder Thinq regelt snel en voordelig de complete administratie van jouw eenmanszaak online. In tegenstelling tot bij een online boekhoudpakket, besteed je bij Thinq minimale tijd aan je boekhouding. Jouw administratie is up to date in drie stappen:

  1. Maak een foto of scan van je inkoopfacturen en btw-bonnen.
  2. Upload deze eenvoudig en veilig naar Mijn Thinq.
  3. Klaar! Wij verwerken de boekhouding van je eenmanszaak binnen 3 werkdagen online.

Meer info? Neem contact op >

Profiel Jos Besselink
"Met Thinq besteed ik nog maar 3 minuten per maand aan mijn boekhouding. Het werkt super simpel."

Jos Besselink, eigenaar Dimensie Coaching 

Eenvoudig uploaden via je smartphone
Of je nu thuis, onderweg of bij een klant bent, je hebt jouw administratie altijd bij de hand met de Thinq app. Je hebt altijd inzicht in openstaande facturen, actuele bedrijfsresultaten of je raadpleegt direct administratieve documenten uit jouw online dossier.

Daarnaast kun je eenvoudig inkoopfacturen of btw-bonnen direct na aankoop uploaden. Je maakt een foto en verstuurt hem direct via een beveiligde verbinding naar Mijn Thinq. De Thinq app maakt het mogelijk om nóg efficiënter te ondernemen. De app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows.

30 dagen gratis proberen >

Online boekhouder eenmanszaak

Een adviseur binnen handbereik

De adviseurs van Thinq regelen niet alleen de complete administratie van jouw eenmanszaak. Je krijgt ook te allen tijde een persoonlijke sparringpartner voor ondernemersvragen. Je kunt onze adviseurs benaderen voor financieel, fiscaal, juridisch P&O- automatiserings- en subsidieadvies.

Heb je bijvoorbeeld vragen over het aannemen van personeel of het fiscaalvriendelijke aanschaffen van een auto van de zaak? Onze adviseurs zijn ook in de avonduren en op zaterdag bereikbaar voor supportvragen en advies.

Je stelt je vraag eenvoudig:

24/7 inzicht in bedrijfsresultaten

Het financieel dashboard in Mijn Thinq geeft jou 24/7 actueel inzicht in jouw bedrijfsresultaten. Eenvoudige grafieken laten de kerncijfers van jouw eenmanszaak zien en maken het mogelijk om resultaten te vergelijken met voorgaande periodes (indien beschikbaar). Het financieel dashboard geeft je stuurinformatie voor jouw eenmanszaak. Je hebt onder andere inzicht in: 

Je hebt onder andere inzicht in:

  • Financiële kengetallen
  • Balans
  • Winst- en verliesrekening
  • Grootboekrekening

mobiel boekhouden
Eenmanszaak belasting

Maximaal voordeel voor je eenmanszaak

Jij wil toch ook het maximale uit je belastingaangifte halen? Fiscale voordeelregelingen benutten en zo min mogelijk belasting betalen? Laat je je belastingaangifte regelen door de adviseurs vanThinq dan weet je zeker dat je geen fiscale kansen laat liggen. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van fiscale voordelen in jouw ondernemerssituatie. Wij regelen voor jou:

Dit vinden de klanten van Thinq >

Vliegensvlug zelf je facturen maken

Terwijl wij de boekhouding van je eenmanszaak regelen, maak jij in een handomdraai digitale facturen in Mijn Thinq. Je maakt professionele facturen in je eigen huisstijl en verstuurt ze met één druk op de knop naar je klant. 

Een automatische bankkoppeling zorgt ervoor dat jouw bankmutaties direct worden verwerkt in je boekhouding. Je weet dus precies welke facturen nog open staan en krijgt grip op debiteurenbeheer.

Facturen maken eenmanszaak

Abonnementsopties voor de eenmanszaak
Met onze abonnementen kun je eenvoudig en snel de boekhouding van jouw eenmanszaak uitbesteden. Probeer de eerste maand gratis en ervaar wat onze dienstverlening jou oplevert! Na je gratis maand wordt er niet automatisch verlengd. Ben je tevreden over onze dienstverlening; al vanaf € 39,- per maand neemt online boekhouder Thinq je administratie uit handen.

Zzp Administratie

Zelf zien hoe eenvoudig het werkt?

Vele enthousiaste zzp'ers gingen je voor. Ervaar zelf hoe eenvoudig het werkt in een gratis proefperiode van 30 dagen. Na een korte aanmelding ontvang je jouw inlogcodes per e-mail. Je kunt dan meteen je documenten uploaden en zien hoe jouw zzp administratie wordt verwerkt! Als de gratis proefperiode voorbij is, wordt er niet automatisch verlengd en zit je dus nergens aan vast. Onze helpdesk staat daarbij 6 dagen per week voor je klaar!

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging
  • Binnen 5 minuten geregeld

30 dagen gratis proberen >