Thinq denkt en werkt op een andere manier

Je eerste winst is tijd

Thinq de cijfers en jij de business. Wij verzorgen de hele boekhouding en zorgen dat jij tijd bespaart. Zo kun jij je vooral richten op je bedrijf en je klanten. Daarvoor heeft Thinq een aantal keuzes gemaakt waarin we ons onderscheiden van andere administratiekantoren.

Wat maakt Thinq nu anders?

Nieuw boekhoud-ritme voor specifieke ondernemers

Om voor jou tijd te creëren, onderscheiden we ons door:

  • ons alleen te richten op eenmanszaken in de zakelijke dienstverlening die bankieren bij ABN AMRO, ING, Knab of Rabobank
  • btw-aangifte per maand te doen
  • volledig online te werken met digitale tools
  • je te koppelen aan een vast contactpersoon die jouw bedrijf kent en je administratie verzorgt
De belangrijkste voordelen van Thinq

Regelmaat verbetert het resultaat

De onderscheidende factoren hebben als voordeel:

  • door de specifieke doelgroep hebben we efficiënte processen die jou tijd besparen. Zo kun jij je nog meer richten op je onderneming.
  • de maandelijkse btw-aangifte zorgt voor een vast ritme, bespaart nog meer tijd en geeft rust en regelmaat.
  • je bonnetjes regel je met een druk op de knop in je Thinq-app. Zo stapelen ze zich niet op en raak je niets kwijt.
  • het voorkomt, voor jou en voor ons, de stress en piekbelasting van een kwartaalafsluiting.
  • online en je cijfers zijn na iedere maandafsluiting helemaal up-to-date en het boekjaar kan daardoor ook snel worden afgesloten.
  • een vast contactpersoon die jou én jouw bedrijf kent
Een prettige samenwerking

Wat kan jij van Thinq verwachten?

Kortgezegd: Thinq geeft ruimte om te ondernemen, heeft leuke mensen om mee samen te werken én natuurlijk kennis van zaken.En verder:

Duidelijke onboarding en een vast contactpersoon

Wij hebben tijd voor jou. Bij Thinq begeleiden we je met een duidelijke onboarding en bij je vaste contactpersoon kun je het hele jaar terecht.

agenda
Maandelijks btw aangifte

Typisch Thinq. Met het maandritme alle cijfers op orde en geen stress richting het einde van het kwartaal.

kalender
Aangifte inkomstenbelasting

Elk jaar doen wij natuurlijk je aangifte inkomstenbelasting met daarin de jaarrekening van je eenmanszaak. En door het maandritme hebben we het boekjaar al vroeg afgerond.

Document
Toegang tot alle informatie

Via onze portal heb je toegang tot alle benodigde informatie, inzicht in je hele administratie en kan je zelf je verkoopfacturen maken. Én een kennisbank met relevante financiële topics en fiscale regels.

Portaal
Gebruik van onze Thinq-app

Met onze superhandige app kan je heel gemakkelijk bonnetjes fotograferen en doorsturen. Ook de 'blauwe enveloppen' van de Belastingdienst schiet je zo aan ons door. Geen stress, heel relaxed.

App
Teamwerk doe je samen

Wat vragen wij van jou?

Als ondernemer begrijp je dat de administratie er nu eenmaal bij hoort. Jij wil tenslotte ook goed en tijdig inzicht in je onderneming. Met een goede samenwerking en jouw bijdrage zorgt Thinq daarvoor.


Je maakt je verkoopfacturen in ons systeem en stuurt losse, eenmalige inkoopfacturen en bonnetjes, zo gauw je die hebt. Wij zorgen dat na iedere maandsluiting je cijfers up-to-date zijn. Kost je nauwelijks tijd en je administratie is helemaal op orde.


Even op een rijtje:

/
Persoonlijke onboarding

Maak tijd vrij voor de onboarding. We bespreken niet alleen de samenwerking maar laten ook zien hoe alles werkt. Je bent daarna gelijk up-and-running!

/
Bonnen lever je aan via onze app

Om in het maandritme te werken is het belangrijk om bonnen op te sturen zo gauw je ze hebt. Met de handige Thinq-app is het: foto maken, versturen met een klik en klaar.

/
Inkoopfacturen mail je ons door

Losse, eenmalige inkoopfacturen mail je aan ons door wanneer je ze binnen krijgt en wij boeken ze in. De meeste inkoopfacturen die je maandelijks ontvangt, vangen we al voor je af bij je leverancier.

/
Verkoopfactuur = inkomsten

Je verkoopfacturen maak je zelf in ons systeem. Zo gauw je de verkoopfactuur verstuurt, pakken wij die op in de administratie. Hoef je dus eigenlijk niets extra's voor te doen.

Een prettige samenwerking

Wat kan jij van Thinq verwachten?

Kortgezegd: Thinq geeft ruimte om te ondernemen, heeft leuke mensen om mee samen te werken én natuurlijk kennis van zaken.En verder:

Bij Thinq werken we als een team

Thinq Samen

Bij Thinq vinden we dat dingen beter en soepeler lopen als we onze klant goed kennen. De kennismaking is dan ook open en eerlijk. We zoeken de echte match. We werken graag samen met zelfstandige ondernemers die dat ook willen en die hun verantwoordelijkheid nemen. Ben je nieuwsgierig of we bij elkaar passen?