Thinq, slimme ondernemers boekhouden niet!
;

Whitepapers

In onze whitepapers delen we graag onze kennis op het gebied van ondernemen. Er komen allerlei onderwerpen aan bod, van facturatie, boekhouden tot belastingen. We geven je handige checklisten, veel gemaakte fouten, en tips zodat jij nóg slimmer kunt ondernemen.

12 praktische tips om tijd te besparen op je boekhouding

Whitepaper Visuals TijdbesparenOndernemers besteden gemiddeld zestien uur per maand aan hun administratie. Deze uren krijg je niet betaald én het gaat ten koste van je avonden en weekend. Kostbare tijd die je kunt steken in nieuwe klanten of om juist even bij te komen van die drukke werkweek. Naast het feit dat je tijd kunt besparen op boekhouden, kan dit je indirect ook geld besparen door efficiënter te werken. Wij zetten 12 bespaartips voor je op een rij

Download whitepaper

Eerste hulp bij btw-aangifte. Uitleg, tips en veelgemaakte fouten

Whitepaper Visual Btwaangifte (1)De kans dat je fouten maakt of jezelf fiscaal tekortdoet, is aanwezig wanneer je ervoor kiest om zelf je btw-aangifte te doen. Dat is jammer, omdat je er toch regelmatig veel tijd mee kwijt bent. Thinq heeft de meest gemaakte valkuilen voor je op een rij gezet. Zorg dat jij deze fouten niet maakt!

Download whitepaper

Fiscaal vriendelijk rijden als zelfstandig ondernemer

Whitepaper Visual AutovandezaakWanneer je als zelfstandig ondernemer een auto van de zaak hebt, dan krijg je te maken met zaken als bijtelling, BPM en motorrijtuigenbelasting. Maar hoe werkt dit nu precies? Wat zijn de regels, uitzonderingen en hoe kan ik fiscaalvriendelijk rijden als zelfstandig ondernemer? In deze whitepaper vertellen we je alles wat je moet weten over de auto van de zaak als zelfstandig ondernemer.

Download whitepaper

Geld besparen op je boekhouder? 6 tips voor voordelig uitbesteden

Whitepaper Visual Geldbesparenboekhouder

Je besteed je boekhouding uit, en bent je ervan bewust dat zelf boekhouden je uiteindelijk meer tijd én geld kost. Slim! Maar door kritisch te kijken naar de manier van uitbesteden en gebruik te maken van innovatieve technieken, kun je veel geld besparen. In dit whitepaper geven wij je 6 tips hoe je eenvoudig kosten kunt besparen op het uitbesteden van je administratie.

Download whitepaper

Je facturen sneller betaald krijgen? 10 tips voor een betere cashflow

Whitepaper Visual Facturen (1)

Facturen die niet (tijdig) worden betaald kosten geld. Geld waar je zo hard voor gewerkt hebt. Door consequent aandacht te besteden aan debiteurenbeheer, kun je het risico van niet-betaalde facturen verkleinen. Dit draagt uiteindelijk bij aan een beter resultaat. We hebben verschillende tips voor je op een rij gezet.

Download whitepaper

10 valkuilen in de aangifte inkomenstenbelasting

Whitepaper Visual InkomstenbelastingHelaas laten veel ondernemers nog te vaak geld liggen, doordat de aangifte inkomstenbelasting niet juist wordt ingediend. Je zult niet de eerste ondernemer zijn die onnodig te veel geld betaalt. Zorg dat jij deze fouten niet maakt!

Download whitepaper